Een echte nieuwsbrief

De week begint op vrijdag. En soms op donderdag. En soms helemaal niet. Maar deze week wel. Het was een bijzondere week. We kregen de bevestiging van de Buma/Sena dat de aanvraag is verwerkt en dat het geld geïncasseerd zal worden. Daarmee is Proper Radio officieel, echt en niet te vermijden.

Jingle
Om het nog echter te maken, vonden we deze week ook nog de tijd om jingles te maken. En iedereen weet: geen radio zonder jingles.

Herhalingen
Dan zijn er herhaalde vragen over de herhalingen voor mensen die de live-uitzending hebben gemist. ┬áHerhalingen herhalen zich nu in 2 x 2 blokken. The Ambient Sessions om 7 uur en om 7 uur ’s avonds. En Proper Rerun om 9 uur en 10 uur ’s avonds. Het eerste bevat de meer abstracte, meditatieve uitzendingen, en de andere de rest. Welke uitzending precies wanneer wordt herhaald, is volstrekt onhelder want de utzendingen worden random ingestart door de computer. En soms ook niet, want helemaal bug-vrij is de programmeringssoftware nog niet.

On demand
On Demand luisteren is nog niet mogelijk en gaat ook een beetje tegen het principe van radio in. Maar het staat om de bijzonder lange to do lijst. Dus wie weet. Binnenkort.

Interactief
Wil je je tegen de uitzending aan bemoeien? Tijdens voor of na de uitzending? Dat kan. Daartoe is er een speciale whatsapp-groep. App of email emile, dan voegt hij je toe.
Deze week
Aankomende uitzending  Deze week introduceren we jingles en dus ook rubrieken. We presenteren onder andere ‘Houd het boek omhoog’, ‘Luisteren voor beginners’ en ‘Luisteren naar de radio’.  Door de drukte die dat met zich meebracht, heeft de uitzending zelf (nog) geen thema. Zondag om 20:00 

Deel deze pagina