Luister ook op de camping naar Proper Radio

Proper Radio gaat even op tournee
Proper Radio is even op een korte tournee, maar dat weerhoudt ons nergens van. Want dat zijn de geneugten van de moderne tijd! Dankzij microchips en hedendaagse zendtechnologie, pakken wij eenvoudig ons boeltje op en trekken we met ons platen van superspreader event naar superspreader event. Overigens,laat superspreader zich niet vertalen als superspreider want dat lijkt eerder een dame van lichte zeden, een instrument bij de gynaecoloog of het type man dat in trein of bus zo wijdbeens gaat zitten dat hij twee plaatsen gebruikt.Enfin.

Aankomende zondag zullen wij gearriveerd zijn in de Belgische Ardennen, alwaar een Bourgondisch diner-dansant zal worden opgesierd met zang, dans en muziek.

De week daarop streamen wij vanuit een berghut in het Zwarte Woud – dat kan nog een lastige worden want we weten niet helemaal zeker hoe het bereik daar is. De tachtigjarige eigenaar van de berghut zegt dat het welk goedkomt, maar wat zou die nou van WIFI of 5G weten?

En de derde week voert ons naar La Douce France vanwaar wij zullen uitzenden vanaf de Côte d’Azur in onze zwembroek met onze corona- én vakantiekilo’s. Dus. Nog even voor de duidelijkheid:12 juli – 20:00 – Live vanuit de Ardennen19 juli – 20:00 – Live vanuit het Zwarte Woud26 juli – 20:00 – Live vanaf het strand in Frankrijk

Nieuw rubrieken
Alle uitzendingen bevatten natuurlijk de kersverse rubrieken:
Luisteren voor beginners
Berichten uit het Bulgaarse met Gijs-Henri la Fontaine
Luisteren naar de radio
Platen met een kras
Pünktlichkeit und aktualität 

En verder natuurlijk veel muziek: Coldcut, Otis Redding, Richard Berry, Brigitte Bardot, Tony Allen, Frank Zappa, Jimi Hendrix, Neotropic, Mighty Mike, Charlotte Gainsbourg, Ike & Tina, Koffie, Kate S-S, en wat  we verder nog in onze platenkoffer meetorsen. 

Vergeet nooit meer te luisteren
Vergeet niet te luisteren. Ik reken op jullie, want zonder jullie, luisteraars, gaat het niet. Radio zonder luisteraars is als een kopje zonder schotel of een tulpstekker zonder versterker.Ben je bang dat je uitzending vergeet, meld je dan aan voor de app-groep, bij Professor Pi. Daar krijg je reminders, kun je verzoeknummers indienen en wat niet al. Fijne vakantie en tot zondag!

Deel deze pagina