Moedig voorwaarts

Het regent. Hard. De lock is down. En raakt misschien wel downer dan we denken, voordat het lock gelift wordt en we weer up geraken. Is dat nu kerst anno 2020? Ja, ook dat is kerst anno 2020. En dat geeft niet, want zoals Proper Radio al jaren predikt: zonder dalen zijn er geen pieken. Zonder dalen is alles de polder op een regenachtige dag in december.

Dat is waarom Proper Radio  zo graag de oren prikkelt met lelijke, slechte en onaangename muziek. Dat doen we om de goede muziek tot grotere hoogten op te stuwen. En terwijl we door onze collectie bladeren, zien wij nu reeds dat de pieken ook deze week weer hoog zullen zijn. Zo hoog dat die pieken nog in nevelen gehuld zijn. 

Dat. Of we moeten onze bril eens poetsen. Dat kan ook.

 Deze week onder andere: The Gorillaz, Laika met een belangrijke waarschuwing voor het gewraakte badtimes virus, Saint Etienne,  Naia Izumi,  The Beasty Boys, The Brand New Heavies, The Parcycle,  Yussef Dayes. 

Verder gaat Gijs Henri la Fontaine met de trein, en leest Kees Bakker het gedicht ‘Bekend Terrein’ van Hans Warren.

Kortom: un succès fou. Nu al!