Nieuwigheden

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. We lopen allemaal over van de goede voornemens maar we weten ook dat daar natuurlijk weer niets van terecht komt. Proper Radio heeft een optimistische inborst, zoals je weet.

Maar dit jaar gaat alles anders. Want dit jaar gaan we je coachen. Iedere dag. Een jaar lang. De redactie is al weken met wikken en wegen en we hebben een tweetbot gebouwd die al die nuttige informatie tot jullie gaat brengen.

We hebben gekozen voor het thema gezondheid, want afgelopen jaar was dat behoorlijk trending een ook dit jaar verwachten we er veel van. Gezondheid dus, en dat hebben we dan weer samengebald onder de hashtag:

#365redenenwaaromjetedikbent

Ben je niet dik? Geen probleem! Mensen die zichzelf juist te dun vinden, kunnen in de adviezen ook lezen wat ze moeten doen om dát probleem op te lossen.

De twitteraars kunnen terecht op twitter en de anderen kunnen terecht op de website. Ook op de radio gaan we hier aandacht aan besteden natuurlijk.

Proper Radio, nu extra sociaal

Het is hierboven dus een beetje verklapt, maar Proper Radio is nu ook sociaal, of social zoals sommige mensen zeggen. We waren al een beetje sociaal op Instagram en stiekem ook op Facebook en nu dus ook op Twitter. Je kunt dat allemaal volgen maar op een gegeven moment gaat dat toch wat dubbelen. Dus kies het wapen dat het beste bij je past.

Wake up, you sleepy head

Meer nieuw! Voor wie weet hoe hij de radiostream kan koppelen aan de wekkerradio, bieden we een uur lang warme klanken om op te snoozen voor de dag echt begint. Iedere dag van 6:30 tot 7:30 in de aanloop naar de Ambient Sessions.

En hoe zit het met de muziek dan?

Ook muziek natuurlijk! Aanstaande maandag om 20:00 zoals je inmiddels van Proper Radio gewend bent. Met onder ander Houd het boek omhoog en Berichten uit het Bulgaarse. De nieuwe single van de 5 jaar geleden overleden David Bowie, Voer, Jean-Paul Bourelly, C.K. Franklin en Biosphere.