Proper Radio is on demand

Vanaf heden is Proper Radio ook on demand beschikbaar. Dat wil zeggen dat je niet alleen  rechtstreeks naar de aflevering kunt luisteren – en in herhaling op de zender – maar ook op ieder moment van de dag of nacht. Gewoon als jij er zin in hebt. Tenminste, natuurlijk wel nadat de première heeft plaatsgevonden want daarvóór bestaat de uitzending nog niet. Dus dat is logisch, zoals de beroemdste inwoner van Betondorp placht te zeggen.

Dat betekent ook dat  er nu een heusch uitzendingen-archief beschikbaar is voor wie nog een keertje een oude uitzending wil herbeleven. We maken daarin een onderscheid tussen het archief van 2020 en het archief van 2021. Je kunt voor het archief ook terecht op de site van mixcloud. Het betere archiveren – welke nummers zijn er gedraaid, wie was er te gast, welke rubrieken, etc – moet nog gebeuren, maar het begin is er. Nu moeten we nog op zoek naar onze eigen redactie-Guust om het betere archiveren voor elkaar te krijgen. Komt je innerlijke Guust tot leven? Mail, app of bel!

En gaan we vandaag nog wat doen?

Zeker! Om 20:00 beginnen we weer met een prachtige uitzending vol obscure muziek gie gehoord moet worden. 

En verder: 

  • Pünktligkeit und Actualität – over de aardpeer
  • Luisteren voor beginners – volleybal
  • Luisteren naar de radio – met nu eindelijk het grote Reve Interview
  • 365 reden waarom u te dik bent – aflevering 3 alweer.

Verder zullen wij in deze uitzending onze dank uitspreken want Proper Radio heeft veel om dankbaar voor te zijn.