Een filosofische bui

Waar houdt het leven op ? Wanneer begint de dood? Dat zijn zo van die vragen die je plots kunnen overvallen. Vragen waarvan je weet: als dit de toon wordt voor vandaag dan komt er in ieder geval niets meer uit je handen. Het zijn de dagen waarop je maar het beste gelijk je laptop kunt dichtklappen, een fijne winterjas kunt aantrekken en gewapend met sjaal, wanten en mondkapje, een flinke wandeling kunt gaan maken.

Toch doen we dat maar zelden. Meestal blijft het bij ploeteren, zwoegen, zachtjes een een beetje huilen achter de computer. En eindeloos doelloos in rondsurfen in de meest onaangename krochten van het internet, waar je dingen ziet en leest die je liever aan je voorbij had laten gaan, maar die nooit ont-zien kunnen worden.

Vandaag is het daarentegen een geheel andere dag. Ter redactie deed Proper Radio namelijk een belangwekkende ontdekking rond de dood van David Bowie – dit jaar vijf jaar her. En daarover zullen wij vanavond eens stevig uitweiden in aankomende de uitzending.

Mis deze uitzending niet want mensen zullen u nog jaren vragen: waar was u tijdens deze legendarische uitzending?

Zorg dat u aan het toestel gekluisterd zit op maandag 1 februari van 20:00 uur tot 21:00, dan kunt u daarna naar hartenlust gaan rellen vanwege de avondklok.