Nieuwe interactiviteit

Is Proper Radio wel modern genoeg? Nee natuurlijk, anders was het geen radio. Dan hadden we het wel Proper Podcast, Propcast of Pro-cast genoemd. Maar moderniteit is ook niet alles.

En is dat Proper Radio wel elitair genoeg? Zeker wel! Het kan ons niet elitair genoeg. Of dachten jullie soms dat we al die piep-piep-knor-muziek voor onze lol de ether in slingerden? Natuurlijk niet, dat doen we uit snobisme en elitaire hoogmoed!

Welnu. Om de bovenstaande gegevens die haast niets met elkaar van doen hebben en kant noch wal raken, bijeen te brengen hebben we weer eens een nieuwe rubriek verzonnen. Een interactieve rubriek. Want is modern. Het is tevens een kunstrubriek, want dat is elitair. Dus tel uit je winst.

Proper Radio presenteert: Tekenen met Proper Radio

Als sobistische Proper Radio luisteraar snakt u natuurlijk naar een middagje moderne kunst in een leeg museum, maar aangezien bij onze regering bijkans alles hogere prioriteit krijgt dan kunst (en cultuur), kan dat nog wel even duren. En ook tot St. Juttemis.

Gelukkig heeft Proper Radio contact weten te leggen met niemand minder dan de vermaarde kunsthistorica Hannelore van Kinsbergen. En dat is nog niet alles, wij hebben haar bereid gevonden ons tekenles te geven.  Vanuit het museum en over de radio.

Kunt u niet tekenen? Dat is geen enkel probleem. Wij ook niet, maar dat weerhoudt ons nergens van. Bovendien zijn de instructies van mevrouw Van Kinsbergen dusdanig van de glasheldere soort dat het niet te missen is. En het zijn lessen in de moderne kunst dus als het nergens naar lijkt, dan zegt u gewoon dat het zo hoort.

Wat te doen? 

Zorg dat u maandagavond  1 maart  om 20:00 gereed zit met uw gereedschap. Het woord zegt het al. En niet zo maar gereedschap, maar schildersgereedschap. Voor het overige wijst het zich vanzelf. Na afloop van de les, kunt u uw werk uploaden naar de facebookpagina van Proper Radio en uw werk vergelijken met dat van anderen. 

Deel deze pagina