De verjaardag van Dirk

Het is internationale vrouwendag, maandag en de verjaardag van Dirk. Met andere woorden. Als dit geen bijzondere uitzending van Proper Radio oplevert dan eten wij onze virtuele hoed op. Temeer daar afgelopen week St .Vincent haar nieuwe plaat de wereld in slingerde. En die verdient onze aandacht. En dan is er ook nog een nieuwe rubriek! 

Kortom!

We zullen niet alleen de nieuwe single van St/ Vincent draaien, maar ook de weg daar naartoe. Met onder andere Prince, Kate Bush, Les Rita Mitsouko, Blondie & David Bowie.

En in de nieuwe rubriek Kruis & Kruin verhalen Petra en Suus ons voortaan over alledaagse zaken bezien vanuit hun unieke en volstrekt eigen perspectief. Dat klinkt nu misschien nu wat abstract maar dat is het dus juist niet. Want Kruis & Kruin staat met haar poten in de modder en de graaft met de klauwen in de klei. Laat je in het kruis tasten door Petra en Suus zodat je hoofd weer recht op de schouders staat. Als je eenmaal op de pijnbank van deze strenge criticaster hebt gelegen zal de wereld nooit meer hetzelfde zijn.

Dit alles, maar ook King Curtis’ One Mint Julep, Willem Elsschots Kaas en nog veel meer komende maandag om 20:00. Bij Proper Radio natuurlijk. Luisteren dus!

Deel deze pagina