De King in de Kabel

Deze week op Proper Radio komen Professor Pi & The Dynamite D te spreken over de blues. En meer in het bijzonder het nummer Caldonia van B.B. King en de misverstanden daaromtrent. Verder met onder andere: Guitar Slim, Lightnin’ Hopkins, Robert Cray en een keur aan bluesartiesten, zoals U2 en/of Iggy Pop. En natuurlijk zijn er ook deze week  weer 365 redenen waarom u te dik bent. 

Dit op maandag om 20:00.

Met een herhaling op woensdag, vrijdag en zaterdag om 20:00 én om dinsdag en woensdag 10:00. Maar het liefst luister je natuurlijk live. Op maandag. Om 20:00.

akaBOEM met Nefertari 

Op dinsdag om 20:00 een kersverse aflevering akaBOEM met een nieuwe mix van uw State of Minder Provider Wim Janssen. Het thema van deze week is Nefertari en dat heeft dan weer helemaal niets te maken met de Evergreen in het Suezkanaal. Maar misschien onbewust toch ook weer wel.  In de komende uitzending onder andere:

  • The KLF, 
  • Phaeleh, 
  • Alex Cortiz, 
  • The First Station,
  • Orlando Voorn,
  •  Kruder & Dorfmeister

En wat de State of Mind Provider nog meer moge verzinnen.

Dit op dinsdag om 20:00 en een herhaling op donderdag 20:00.

Deel deze pagina