Broodje ei

Proper Radio weet als geen ander dat één ei geen ei is en dat een paasei eerder een doos ei met zich meebrengt. En zo ontaarden ook de Paasdagen in een vreetfestijn dat zijn weerga niet ken en/of kan wedijveren met het drankgelag dat de Kerstdis heet te zijn.

Daarom zeggen wij van Proper Radio: kom maar door met die gravad lax op matzes, we spoelen de hom en kuit wel weg met rijkelijk vloeiende champange van de Franse soort. Eiersalades en asperges met vinegraitte en geklaarde volvette roomboter met Bretons zeezout. En ham. Want ham, dat is geen vlees maar een smaakversterker, zo lieten wij ons ooit uitleggen door een waard uit het Franse deel van België. 

Onderwijl luistert u naar de radio. U luisteren en luisteren zult u.  U luistert naar het nieuwste verslag Gijs-Henri la Fontaine. Maar ook naar Mogwai, Paul Weller, Shirley Ellis, Tricky en Raymond Scott. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, is er ook nog Luisteren voor Beginners en niet te vergeten: 365 redenen waarom u te dik bent. Vooral dat natuurlijk.

Dit alles op maandag om 20:00 (met herhaling op woensdag, vrijdag en zaterdag).

Akaboem presenteert Nefertari – deel 2

Op veler verzoek, zal uw State of Mind Provider Willem Janssen een tweede deel samenstellen van Nefertari. Wat hij deze week zal concipiëren weet alleen hijzelf, maar ook deze week zal het er weer om spannen. 

Nefertari deel 2 dinsdag om 20:00 (met een herhaling op donderdag)

Deel deze pagina