Nieuw: Proper Sr. meets Neel

Heugelijke tijden! Na Professor P, Dr. San Proper, Fela P – Master of Arts – Martial of Arts en hun sidekicks The Dynamite D, Mighty Mike, akaBOEM, Hannelore van Kinsbergen, Gijs-Henri la Fontaine, Petra en Suus, sluit nu ook Proper Sr. aan – met als sidekick: Neel, bekend van onder meer de band Neel.

Proper Sr. Meets Neel

En Proper Sr. zou Proper Sr. niet zijn als hij niet gelijk op overmoedige wijze een geheel nieuw programma uit de grond zou stampen. Het draagt de titel Proper Sr. meets Neel. 

Proper Sr. en Neel kwebbelen daarin over de tijd waarin ze elkaar ontmoetten en de muziek waarvan ze toen hielden. In de eerste aflevering komen zij te spreken over New Wave, de Hongaarse Opstand van ‘56, Bollen Pellen, The Tröckener Kecks, Radio Luxemburg, het nummer Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini, Ronflonflon en Tommy Steel. Onder andere.  Het betreft de jaren ‘60 en ‘70. En de jaren ‘50. En ‘80. Nu ja.

De wereldpremiere – door Corona helaas zonder Rode Loper-gala – vindt op plaats op 

WOENSDAG 28 APRIL om 17:00

De uitzending wordt herhaald op woensdag om 20:00, vrijdag 10:00 en maandag 16:00.

Proper Radio Regular: Rita Hayword

Nu er steeds meer andere programma’s komen, begint het op te vallen dat programma van Professor P gewoon Proper Radio heet. Dus daar kunnen we binnenkort nog een prijsvraag van maken of zoiets. Maar zover is het nog niet, want eerst zullen Professor P en The Dynamite D zich buigen over het verband tussen Rita Hayword en Les Rita Mitsouko. Ook Fela P – Master of Arts, Martial of Arts – zal hierbij haar opwachting maken. En alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, zullen Professor P en The Dynamite D hun muziekapparatuur in de studio opstellen om nog eenmaal hun grote Photo Opportunity-hit ten gehore brengen. Want wie Rita Hayword zegt, zegt Python Woman.

Verder met onder andere: Mano Negra, Björk, Prince en Iggy Pop.

MAANDAG 26 APRIL om 20:00

De uitzending wordt herhaald op vrijdag en zaterdag om 20:00, dinsdag en woensdag om 10:00.

AkaBOEM: Chillout Blues

AkaBOEM gaat nog even verder met zijn chillout serie op dinsdag, met Chillout Dawn.

Daarin onder andere:

  • KAZAM
  • LSB & DRS 
  • Era C
  • Afterlife 

DINSDAG 27 APRIL om 20:00

Op donderdag is het dan tijd voor de eerder beloofde Blues & Wave, pt 2. Daarin onder andere:

  • The Dining Rooms
  • Hang Massive
  • Gogo Penguin
  • LTJ Bukem

The Classics

In The Classics deze week weer twee complete werken

  • Zaterdag 14:00 Claude Debussy – 12 Études, La Plus Que Lente, Elegie
  • Zondag 14:00 Noctures van Chopin uitgevoerd door Idil Birit

Deel deze pagina