Jezelf terugvinden, in stukken op de grond

Scherven brengen geluk. En we kunnen wel een meevallertje gebruiken want het leven is verder een aaneenschakeling van falen, mislukkingen en tegenvallers. Daarom is het extra fijn dat Hannelore van Kinsbergen deze week aan de slag gaat met Ai Wei Wei, en meer in het bijzonder het werk: Dropping a Han Dynasty Urn uit 1995. En daarmee is de aankomende uitzending nu al legendarisch. 

Maar dat is nog niet alles, want we verwachten ook Houd Het Boek Omhoog en Luisteren naar de Radio. En er is muziek van Roots Manuva, Coldcut en Wende Snijders. Tenzij de pet van Professor P achterstevoren zit op maandag, want dan is alles weer anders.

MAANDAG 3 mei om 20:00

Proper Sr. meets Neel

In de tweede aflevering van Proper Sr. meets Neel  komt dit nu al legendarische duo te spreken over onder andere Patti Smith, splinters in je knieën, Ray Charles, hoe liefde niet alleen door de maag, maar ook door de oren gaat, Bob Dylan, Blondie en natuurlijk Vera Beths.

WOENSDAG 5 mei om 17:00 en 20:00

AkaBOEM: Funk & Fusion

State of Mind Provider brengt ons ook deze week weer twee uitzendingen:

Funk ‘n Wave

Daarin onder andere:

  • The Tubes
  • James Brown
  • Red Snapper
  • Swayzak

DINSDAG 4 mei om 20:02 en 23:00

Fusion ’n Jazz

Op donderdag is het tijd voor Fusion & Jazz. Daarin onder andere:

  • Sifu Zisling feat Kutiman
  • Charlie Parker
  • Doug Raney
  • Jeff Lorber Fusion

DONDERDAG 6 mei om 20:00 en 23:00

The Classics

In The Classics deze week weer twee complete werken:

  • Zaterdag 8 mei 14:00 Zappa’s Yellow Sjark door Ensemble Modern
  • Zondag 9 mei 14:00 Nicolo Paganini – Quartetto ‘Darchi Paganini

Deel deze pagina