Schot zit er in

Ik stond in de rij voor de kaartcontrole op de Johan Cruijffboulevard in Amsterdam, als je goed luisterde, kon je flarden muziek horen afkomstig uit de poptempel waarvoor ik in de rij stond. Opeens was ik in paniek. Ik stond daar met mijn geprinte kaartje en mijn id-kaart in de hand, maar kon me niet meer herinneren voor welk concert ik in de rij stond. Ben Harper? Nee, dat was verplaatst naar 2022. Squarepusher? Helemaal gecanceld! Had ik bij vergissing kaarten besteld voor een sing-a-long avondje met Jan Smit en Edsilia Rombley? Hete sloeg me koud om het hart. Toen kwam de rij in beweging en wist ik weer. Ik kwam voor een shot.

Er zijn dan wel geen concerten maar er is wel weer een nieuwe radio-uitzending. Met onder andere Bob Marley, Gruppo Sportivo, Zaz, Pearl Jam, Daphne Oram, & Sjako.

Maandag 24 mei om  20:00 

Herhaling:

 • Dinsdag en Woensdag
  10:00 – 11:00
 • Vrijdag en Zaterdag
  20:00 – 21:00

Proper Sr. meets Neel

In de vijfde aflevering van Proper Sr. meets Neel hebben uw presentatoren gemeend over te moeten gaan tot een heus thema. En aangezien zij frivool en lichtzinnig door het leven gaan kozen zij voor een bijpassend thema: de dood en Deustche Welle. Met onder andere Meat Loaf, een in het Duits zingende David Bowie, Zinzin et la Zizanie en de Jaknikkers

WOENSDAG 26 mei om 17:00 

Herhaling:

 • Woensdag
  20:00 – 21:00
 • Vrijdag
  10:00 – 11:00
 • Zondag
  21:00 – 22:00
 • Maandag
  16:00 – 17:00

AkaBOEM: Durga

Durga. Oftewel zij die moeilijk benaderbaar is. Ze is de woede van de goden. Een krijgsgodin, die strijdt tegen mannelijke demonen die de wereldorde bedreigen. Als ze kwaad is, komt Kali uit haar mond. Te herkennen aan haar fijne gezicht, serene glimlach en een tiental armen. In tegenstelling tot de andere godinnen zal zij zich nooit met een man gaan liggen. Ze is immuun voor vleierij en zwicht niet voor dreigementen. Zij is degene die haarzelf toebehoort. Zelfstandig en autonoom. En maagd. Denkt u daar maar eens op door. Dan zal uw State of Mind Provider daar de bijpassend driedelige soundtrack – in vier uitzendingen – bij verzorgen.

Luistert dus:

DINSDAG 25 mei om 20:00 en 23:00 

DONDERDAG 27 mei om 20:00 en 23:00

The Classics

In The Classics deze week weer twee complete werken

Zaterdag 29 mei 14:00     Symphony No 1 in G minor van Pjotr Tsjaikovski

Zondag 30 mei 14:00  Peer Gynt Suiten No. 1 & 2; Aus Holbergs Zeit van Edvard Grieg

Deel deze pagina