De Echokamer

Terwijl wij bij Proper Radio duchtig aan de weg timmeren, of liever aan het aftimmeren van studio 2, viel het ons op dat de wachtruimte voor gasten wel heel erg galmde. Zozeer zelfs dat we alle plannen hebben omgegooid. De gasten wachten maar in de gang! Proper Radio bouwt een heuse ouderwetse echokamer. U weet wel, zo’n ruimte naast de studio die de klank van legendarische studio’s uit de jaren vijftig en zestig van de vorige bepaalden. We kunnen echo’s tegenwoordig ook digitaal produceren en dat is hartstikke praktisch maar praktisch is niet perse leuk. Vandaar dus. 

Daarom in Proper Radio op maandag een uitzending die het teken staat van de echo, de galm en de reverb. Met bijvoorbeeld Lee Perry, Stewart Copeland & The Police, Elvis Presley en The Ronettes en ga zo maar door.

MAANDAG 7 juni 20:00

Herhaling:

 • Dinsdag en Woensdag
  10:00 – 11:00
 • Vrijdag en Zaterdag
  20:00 – 21:00

Proper Sr. meets Neel

In de zesde aflevering van Proper Sr. meets Neel bespreken Proper Sr. en Neel wederom een belangrijke kwestie: de teek. En de aanpalende ziekte Lyme borreliosis die een mensenleven totaal op zijn kop kan zetten.  Met muziek van onder andere Dave Brubeck, Vera Springveer, Grace Jones en The Doors

WOENSDAG 9 juni om 17:00 

Herhaling:

 • Woensdag
  20:00 – 21:00
 • Vrijdag
  10:00 – 11:00
 • Zondag
  21:00 – 22:00
 • Maandag
  16:00 – 17:00

Jazz volgens AkaBOEM

Uw State of Mind Provider zal komende week bewijzen dat ook de jazz, die energieke dans en muziekstijl die gepaard gaat met getoeter, losse zeden, strohoedjes uw – mits juist gemixt een hele nieuwe blik op de wereld kan geven. Opnieuw driedelige reeks verdeeld over vier tijdvakken. Speciaal om u te verwarren.

Luistert dus:

 • DINSDAG 8 juni om 20:00 en 23:00 
 • DONDERDAG 10  juni om 20:00 en 23:00

The Classics

In The Classics deze week weer twee complete werken, maar we weten nog niet welke. Luister dus zaterdag 12 juni en zondag 13 juni om 14:00    

Deel deze pagina