Een opgewonden kalmte

Rustige opwinding tegen de drift. Het verdriet, de woede, het paard, de klok, spijt en honger. Precies dat en daarom raakt u gefrustreerd. Over de kook, in de puree, mensenrechten, adamsappel. Ruzie zoeken, openlijke geweldpleging, drift-, huil- en andere buien. Is dat goed? [Retorische vraag. Red.] Driewerf neen, mensen. Dat is het niet. En dat moet anders. En Proper Radio komt to the rescue. Professor P. en The Mighty Mike hebben zich de afgelopen tijd verdiept in de kunst van de meditatie, de mindfulness en de geestverruiming in de breedste zin des woords. Daarom presenteert Proper Radio deze week een nieuwe rubriek: Mediteren met Mike. Doe je yogabroek aan, doe iets met je geurkaars en zorg dat je maandag om 20:00 stipt aan de online Radio die Proper heet gekluisterd zit.

Deel deze pagina