Heruitvinden

Proper Radio is terug en nu zal alles goed komen. Met speciale trillingen die u zult waarnemen door het gebruik van oortjes of door eenvoudig het hoofd te laten rusten op de luidspreker van een soundsystem of laptop zullen wij u immuniseren. Wij zullen u immuniseren tegen onzin, verveling en eenzaamheid.  Maar ook verlossen. Verlossen van migraine,  ingegroeide teennagels, nymfomanie en covid-19 in vele varianten. Het zijn de subliminale trillingen die wij hebben verstopt in de muziek die het hem doen. En om het bereik te vergroten doen wij dat voortaan als podcast zodat u van het leven kunt genezen als het u uitkomt.

Met andere woorden, Proper Radio is vernieuwd! Maar dan ook radicaal. Voortaan geen 24 uurs-zender meer met eindeloze plaatjes, maar strak gecureerde muzieksessies met duiding. En verstrooiing. En afleiding. Maar vooral muziek. Die dan aan elkaar geleuterd wordt door Proper Sr, Neel, The Dynamite D, Fela P, Dr. San Proper, The Mighty Mike, Hannelore van Kinsbergen, Petra, Suus, Gijs-Henri la Fontaine & Professor. P. Eigenlijk kan het dus al niet meer misgaan.

Om podcast te luisteren moet de luisteraar ook een beetje vernieuwen. Daarom leggen we je hier uit hoe je podcast kunt luisteren.

Deel deze pagina

Scroll naar boven