Achter het lastdier staan

Proper Radio waagt zich aan de thema-uitzending. Professor Pi en The Dynamic D. duiken in de 19e eeuwse Amerikaanse folklore. Troubadour Tom Waits schreef het vehikel dat zij daartoe inzetten: Get Behind The Mule van het album Mule Variations. Een uitzending met blotige dansmariekes, oplichters en goudzoekers. Met onder andere Screamin’ Jay Hawkins, Robert Johnson, Bob Dylan en The Pogues. Met God en de Duivel.

Maandag 7 december om 20:00

En dan dit

Stilstand is achteruitgang, maar vooruitgang is óók achteruitgang. De ontwikkelaars van Proper Radio-broadcasting-software willen vooruit. Méér features, lágere serverload, mínder bugs. Et cetera. Dat wil niet zeggen dat het altijd lukt. Op dit moment hebben we daardoor te kampen met:

  • Verdwenen platenhoezen
  • Artiest- en  nummerinfo die blijft hangen
  • Playlists die niet opstarten (currently there is no broadcast…)

Er wordt aan gewerkt. Dus houd vol!

Deel deze pagina