Summer Tour: Ansjovis op de grill

Met onze tot studio verbouwde methadonbus trekken we de komende weken door Europa om braderie├źn, jaarmarkten, kermissen en dorpsfeesten op te leuken met fijne tracks, scherpe beats en verrassende artiesten.

Ook voor de thuisblijvers valt er genoeg te genieten, want op maandagavond zijn we live, zoals te doen gebruikelijk. Komende maandag komen we tot u vanaf het dorpsplein in Collioure (dat niet ver van Perpignan ligt). Collioure is niet groot – het heeft nog geen 4000 inwoners – maar de invloed reikt verder dan je zou verwachten. Het plaatsje is de culinaire hoofdstad van de ansjovis en als je ansjovis precies lang genoeg laat fermenteren (sommige mensen zeggen rotten) voor je ze op de grill gooit, dan krijg je er de meest woeste dromen van. En nadat we deze lekkernij hadden geproefd, begrepen we ook waarom Collioure de bakermat van het Fauvisme is. We dromen van een set met onder andere Sneaker Pimps, Yussef Kamaal, Talking Heads en Arcade Fire.

Ook met: 

  • Luisteren voor beginners: luisteren naar de vismarkt in Collioure
  • 365 redenen waarom u ook op vakantie te dik bent

MAANDAG 19 juli 20:00

Herhaling:

  • Dinsdag en Woensdag 10:00 – 11:00
  • Vrijdag en Zaterdag 20:00 – 21:00

Proper Radio Reruns

Hoe gaat het intussen met Proper Sr, Neel en uw State of Mind Provider Wim Janssen? Wel, Proper Sr. en Neel hebben zich met platen en boeken teruggetrokken in hun zomerverblijven om zich te inspireren voor het najaar. Uw State of Mind Provider zal weken aaneengesloten mediteren op de Kilimanjaro, slechts gehuld in een lendendoek.

Gelukkig hebben we ruimte voor herhalingen.

Deel deze pagina

Scroll naar boven