Summer Tour: Over de Alpen

Proper Radio is ook deze zomer op tournee. Met onze tot studio verbouwde methadonbus trekken we de komende weken door Europa om braderieën, jaarmarkten, kermissen en dorpsfeesten op te leuken met fijne tracks, scherpe beats en verrassende artiesten.

We zijn inmiddels de Italiaanse bergen ingetrokken en we kunnen u verzekeren dat dat nog niet meevalt met een rokende methadonbus. In de haarspeldbochten is het steken geblazen, waarover de Italianen hun ongenoegen laten blijken met luid getoeter. Om de koeling optimaal haar werk te laten doen, moet de kachel in de hoogste stand. En geloof ons als we u vertellen dat het dan warm wordt in zo’n bus. En helaas staan we desondanks met enige regelmaat met kokende motor langs de kant van de weg en arriveren we maar ternauwernood bijtijds op onze optredens.

Naar verwachting rijden we maandagavond even voor achten Apricale binnen. We voorzien een set met onder andere Beck, Björk, René Coste, The Nextmen, Iggy Pop en Gorillaz.

Ook met: 

  • Luisteren naar de radio: de Hindenburg
  • 365 redenen waarom u ook op vakantie te dik bent
  • Houd het Boek Omhoog: het gedicht Boodschappen

MAANDAG 26 juli 20:00

Herhaling:

  • Dinsdag en Woensdag 10:00 – 11:00
  • Vrijdag en Zaterdag 20:00 – 21:00

Proper Radio Reruns

Hoe gaat het intussen met Proper Sr, Neel en uw State of Mind Provider Wim Janssen? Wel, Proper Sr. en Neel hebben zich met platen en boeken teruggetrokken in hun zomerverblijven om zich te inspireren voor het najaar. Uw State of Mind Provider zal weken aaneengesloten mediteren op de Kilimanjaro, slechts gehuld in een lendendoek.

Gelukkig hebben we ruimte voor herhalingen.

Deel deze pagina

Scroll naar boven