Summer Tour: De wedergeboorte

Proper Radio is ook deze zomer op tournee. Met onze tot studio verbouwde methadonbus trekken we de komende weken door Europa om braderieën, jaarmarkten, kermissen en dorpsfeesten op te leuken met fijne tracks, scherpe beats en verrassende artiesten.

Iets ouds, kan ook iets nieuws zijn. En laat nu juist de Italianen expert zijn op dat vlak. Dan doelen we natuurlijk niet op oude wijn in nieuwe zakken, of althans: niet alleen, maar eerder en vooral op de Renaissance, de stroming die teruggreep op de Klassieke Oudheid en in Italië telkens opnieuw wordt uitgevonden. Heruitvinden is natuurlijk het wezen van de popmuziek en daarom doen wij eerdaags Florence aan ter inspiratie. Maar eerst nog werken. Want de braderie van Leccio wacht niet, dames en heren. Verwacht een set met onder andere Little Richard, Seasick Steve, The Cave Singers en Frank Zappa.

Ook met:

  • Luisteren voor Beginners: nijlpaarden in Uganda
  • Luisteren naar de Radio: RAF Proper-le Maître vanuit New York
  • 365 redenen waarom u ook op vakantie te dik bent

MAANDAG 2 augustus 20:00

Herhaling:

  • Dinsdag en Woensdag 10:00 – 11:00
  • Vrijdag en Zaterdag 20:00 – 21:00

Proper Radio Reruns

Hoe gaat het intussen met Proper Sr, Neel en uw State of Mind Provider Wim Janssen? Wel, Proper Sr. en Neel hebben zich met platen en boeken teruggetrokken in hun zomerverblijven om zich te inspireren voor het najaar. Uw State of Mind Provider zal weken aaneengesloten mediteren op de Kilimanjaro, slechts gehuld in een lendendoek.

Gelukkig hebben we ruimte voor herhalingen.

  • Op woensdag 17:00: Proper sr. meets Neel, aflevering 5: De Dood. Kijk hier voor extra uitzendtijden
  • Op dinsdag en donderdag om 20:00 en 23:00: akaBoem met State of Mind Provider Wim Janssen. Deze week: Old Friends Boogie Jazzrock en Old Friends. Meer akaBoem? Check de reruns

Nog niet genoeg gehad? Kijk hier voor de Proper Reruns of de complete programmering

Deel deze pagina

Scroll naar boven