Summer Tour: Balanceren op 1 been

De tournee van Proper Radio is op zijn retour. Dat bedoelen we natuurlijk letterlijk. We zijn over de helft van onze Europese trektocht en de weg leidt ons weer noordwaarts. Helaas is uw host, Professor Pi, getroffen door grote malheur tijdens het waterskiën. U moet weten: waterskiën ziet er misschien makkelijk uit, maar is dat allerminst. Gelukkig besloot de prof tot een paar lessen en het moet gezegd – niemand had het verwacht  – maar hij had het best snel onder de knie. En dus skiede hij vrolijk over het meer van Lausanne. Dat trok de aandacht van enige dames van de bevallige soort, gekleed in bikini. U begrijpt dat resulteerde dan weer in uitsloverij. Op één been, nota bene. Nou ja, enfin. Het water spatte hoog op en de professor ging kopje onder. Er is geen blijvende schade, denken de doktoren, maar ze houden hem nog een nachtje ter observatie. De show van morgen zal daarom verzorgd worden door Mighty Mike & Hannelore van Binsbergen. We voorzien een set met artiesten als St Vincent, Frank Zappa, The Champs en Jean-Paul Bourelly.

Ook met:

  • Luisteren voor Beginners: luisteren naar tomatensaus
  • Houd het boek omhoog: Intieme handelingen
  • 365 redenen waarom u ook op vakantie te dik bent

MAANDAG 9 augustus 20:00

Herhaling:

  • Dinsdag en Woensdag 10:00 – 11:00
  • Vrijdag en Zaterdag 20:00 – 21:00

Proper Radio Reruns

Hoe gaat het intussen met Proper Sr, Neel en uw State of Mind Provider Wim Janssen? Wel, Proper Sr. en Neel hebben zich met platen en boeken teruggetrokken in hun zomerverblijven om zich te inspireren voor het najaar. Uw State of Mind Provider zal weken aaneengesloten mediteren op de Kilimanjaro, slechts gehuld in een lendendoek.

Gelukkig hebben we ruimte voor herhalingen.

  • Op woensdag 17:00: Proper sr. meets Neel, aflevering 6: De Teek. Kijk hier voor extra uitzendtijden
  • Op dinsdag en donderdag om 20:00 en 23:00: akaBoem met State of Mind Provider Wim Janssen. Deze week: Durga Desert & Dutch Mountain. Meer akaBoem? Check de reruns

Nog niet genoeg gehad? Kijk hier voor de Proper Reruns of de complete programmering

Deel deze pagina

Scroll naar boven