Summer Tour: Uitjoelen

De laatste stop van onze tournee is in Luxemburg. Om precies te zijn op camping Berg en Dal bij Diekirch. We zijn hier voor een week geboekt, maar het valt niet mee. Het botert niet tussen De Proper Radio Posse en het publiek alhier. We hebben geen platen met Snollebollekes of André Hazes Junior. De vogeltjesdans vonden we leuk tot we een jaar of vijf waren, maar hebben we sindsdien achter ons gelaten. Het goeddeels Nederlandse campingvolk alhier heeft dan weer minder met Vadou Game, Tony Allen, Coldcut en Squarepusher. Onze methadonbus is beklad. Pleur op met je kut-jazz staat er te lezen. We zien dat voortaan maar als een soort eretitel. Tijdens onze sets gooien ze met bier en moeten we de apparatuur beschermen met paraplu’s. Dynamite D is door gemaskerde mannen in elkaar geslagen bij het sanitair. Maar wij buigen niet. Wij persisteren. Wij draaien onze klote-platen tot in den doet! Voor u, luisteraar, altijd voor u!

Ook met:

  • 365 redenen waarom u ook op vakantie te dik bent
  • Luisteren naar de Radio: Piet Ponskaart en de Popgroep Normaal.

MAANDAG 16 augustus 20:00

Herhaling:

  • Dinsdag en Woensdag 10:00 – 11:00
  • Vrijdag en Zaterdag 20:00 – 21:00

Proper Radio Reruns

Hoe gaat het intussen met Proper Sr, Neel en uw State of Mind Provider Wim Janssen? Wel, Proper Sr. en Neel hebben zich met platen en boeken teruggetrokken in hun zomerverblijven om zich te inspireren voor het najaar. Uw State of Mind Provider zal weken aaneengesloten mediteren op de Kilimanjaro, slechts gehuld in een lendendoek.

Gelukkig hebben we ruimte voor herhalingen.

Deel deze pagina