Onderbroekenlol en harige kuiten

Bloedspatten op de muur. Een hypersonische raket op je dak. Dansmarathon. De wanen de ontspruiten aan je door syfilis aangetaste hersenen waardoor je denkt dat je God ontmoette in een bar aan de rand van de woestijn der betonnen zwaargewichten. En God sprak tot u!  En hij zeide: Pilsje in een cola-glas op een dik tapijt, het is nog niet gedaan wanneer de waard  zegt hoogste tijd. Dat God klinkt als Raymond van het Groenewoud, zal niemand verbazen want werd le tout nouveau testament niet geschreven in Brussel? Jawel. Het werd. We lellen dus nog plaat op de draaitafel en verwarren het moeizaam zwaaien van ons hoofd met swing.

Proper vs Proper

Dokter San Proper en Professor P. duiken dalen opnieuw af  in de kelders onder de Proper’s Hat voor een zoektocht in de muzikale archieven van The Proper Family. Met Hermeto Pascoal, Pharoah Sanders, Jan Hammer, Coldcut, maar ook: The Marx Brothers.

MAANDAG 18 oktober 20:00

Herhaling

  • Dinsdag, donderdag, zaterdag 10:00
  • Dinsdag 18:00
  • Vrijdag, zaterdag 20:00

Proper Sr. meets Neel 

Proper Sr. en Neel komen in de komende uitzending te spreken over beschuiten, de Fabeltjeskrant, Martin Bril en rotondes. Met muziek van onder andere  Kinky Friedman, Dalida, The B52’s en Julien Clerc.

DINSDAG 19 oktober om 17:00

Herhaling

  • Woensdag en Vrijdag 10:00
  • Zaterdag 11:00
  • Zondag: 21:00

akaBOEM is op reis

Uw State of Mind Provider probeert deze week een walrus te vangen op het wad. Maar hij heeft vooruitgedacht en twee krachtige uren samengesteld. Voor u, luisteraar, voor u!

Smoking on an Airplane met onder andere: Utraísta, Underworld & Iggy Pop, SIEGGE.

Rude Movemens met onder andere Etienne de Crécy with Air,  Soul Circuit, Cochemea

DINSDAG 19 en DONDERDAG 21 oktober om 20:00 en 23:00

Deel deze pagina

Scroll naar boven