L’homme à la batterie

In deze speciale jazz-editie van Proper Radio staan Professor P en The Dynamite D  stil bij de man in de band die alles bij elkaar harkt als de gitarist dronken is,  de toetsenist in een opwelling denkt dat hij een directe nazaat van Herbie Hancock in zijn elektrische periode  is en de zanger enkel oog heeft voor de meisjes op de eerste rijen.  De drummer dus. Daarbij zullen we ook komen te spreken over de Charlie Watts, de jazzcat die tot zijn spijt moest plaatsnemen op de drumkruk bij The Rolling Stones, terwijl hij waarschijnlijk liever een hard-bopper was geworden. Maar om met Keith Richards te spreken: there just ain’t no money in it.

MAANDAG 11 oktober 20:00

Herhaling

  • Dinsdag, donderdag, zaterdag 10:00
  • Dinsdag 18:00
  • Vrijdag, zaterdag 20:00

Proper Sr. meets Neel 

Ook Proper Sr. en Neel staan stil bij de The Rolling Stones  en de dood van Charlie Watts. Maar dat is nog niet alles. Want in deze uitzending zal ook Monique Klemann, de ene helft van de groep Loïs Lane, haar opwachting maken. 

OPGELET – NIEUWE UITZENDTIJDEN

DINSDAG 12 oktober om 17:00

Herhaling:

  • Woensdag en Vrijdag 10:00
  • Zondag: 21:00

akaBOEM telt jaarringen

De vier jaargetijden in de herfst. Genoemd naar het nummer van de zwaar onderschatte held Jan Hammer die de meeste mensen kennen van de tv-tune van maijammie vaiss. En dat is jammer, zoals in het vierluik Who Are They the horen zal zijn

DINSDAG 12 en DONDERDAG 14 oktober om 20:00 en 23:00

Deel deze pagina