The Proper Archives

De familie Proper luistert graag muziek. Dat is niets nieuws. Dat doet zij al generaties lang. En nog zoiets. De familie Proper gooit niet graag dingen weg. Wie deze twee noties met elkaar verbindt, zal het niet verbazen dat wij bijvoorbeeld bezitter zijn van een originele 78-toeren uitgave van Gayla Peevey’s I Want a Hippopotamus for Christmas. Dit brengt de nodige problemen met zich mee die wij tijdens de corona-crisis het hoofd hebben geboden door een illegale kelder uit te graven onder The Proper’s Hat. Daar hebben we alle Proper Records nu opgeslagen. Keurig gecatalogiseerd en geclimatiseerd. En zelfs met een bordje op de deur waarop staat te lezen ‘The Proper Archives’. En om dat te vieren, komende maandag een Proper vs Proper uitzending rechtstreeks vanuit The Proper Archives.

MAANDAG 4 oktober 20:00

Rec is nog geen play

Nieuws van Proper Sr en Neel! Zij hebben elkaar gemeet. En bij wijze van handig en uitzondering dachten zij de uitzending niet live te verzorgen, tevoren op te nemen middels een modern opname-apparaat. Helaas zijn de knopjes klein en is de leesbril zwak. Lang verhaal kort: deze week nog even geen Proper Sr. meets Neel. Maar volgende week wel. En dan echt. Maar tot die tijd doen we het nog even met een herhaling.

DINSDAG 5 oktober om 17:00

akaBOEM is uw omgeving

Uw State of Mind Provider heeft uw omgeving verkend. En de kennis is daar. Laat het gezegd zijn dat Ambient meer is dan bedjes aan- en afzwellende synthesizers en druppelende kranen. akaBoem heeft de Ambient samengevat in een tweeluik: Ambient Dilemma  A – Z.

  • Met op kant A onder andere Band of Frequencies, Eivind Aarset,Soft Machine.
  • En op kant Z onder andere Yussef Kamaal, K-Lone, Martina Topley Bird

DINSDAG 5 en DONDERDAG 7 oktober om 20:00 en 23:00

Deel deze pagina