Drukke dagen, nu reserveren

Live vanuit het Rozentheater

Haal je Coronapas maar tevoorschijn! Want Proper Radio komt live vanuit het Rozentheater, het thuishonk van Boom Chicago. Aanstaande woensdag verzorgt Professor P. een twee uur durende livestream rechtstreeks vanuit het Rozentheater in Amsterdam. Wil je de uitzending bijwonen? Dat kan! Kwestie van even reserveren en bijtijds op de fiets springen.  En dansen of borrelen op een lege maag is natuurlijk niet gedaan, dus je kunt je ook aanmelden voor een pasta. De toegang is gratis, maar je moet wel even reserveren. Dat kan via boomamsterdam@boomchicago.nl. Doe het gelijk want anders vergeet je het weer.

Woensdag 18:00 – 20:00

Geen uitzending op maandag

Gezien de werkzaamheden die de live uitzending met zich meebrengt, is er komende maandag geen live-uitzending.

akaBOEM heeft nieuw elan

akaBOEM gaat natuurlijk wel gewoon door. Sterker nog: uw State of Mind-provider heeft een compleet nieuwe setup met een state of the art-workstation. Dus dat resulteert in nieuwe elan dat op zijn beurt weer twee uitzendingen oplevert:

  • House of Wax, met onder andere Manu Katché, Oregon en Wynton Marsalis
  • After Sundown, met onder andere Tammy Lakis, The Cooltrane Project en Sophia Kennedy

Dinsdag en donderdag 20:00 en 23:00

Aanpassingen programmering

Vanuit bovenstaande volgt ook dat er de nodige aanpassingen gedaan moesten worden aan de programmering. Of met andere woorden: voor de live-shows moet alles wijken. Maar dat dat gaf ook gelijk gelegenheid om de programmering wat horizontaler en strakker te trekken.

Het betekent onder andere dat:

Deel deze pagina