Octopus Attck

Opeens grijpt alles in elkaar. Zuignappen. De lange ledematen van een krimpen volk. Zwaaiend met een coronapas-zelf-scanner naar de disco in de middag. Binnenkort weer Proper Radio Live-shows, en The Mighty Mike doet stemoefeningen in de inspreekcel die voorheen studio 2 heette. De ruimte krimpt! Maar hij kan ook uitdijen. Galm. We winter is in aantocht en onze tot mobiele studio omgebouwde methadonbus staat op stal. Naast de ezel. Naar het rund. Gereed om het kinneke warm te blazen zodra het zich aandient. Het is de blues, maar zonder 12 maten. Het gaat alle kanten op, maar het is ook zichzelf. Wist u dat de hersenen van een octopus helemaal niet in zijn hoofd zitten? En wie dat gegeven omarmt, internaliseert, kan zelf ook de hersenen relokaliseren. Dan is alles relatief. De deur zwaait op en tijd- en ruimtereizen vangen aan. Alles grijpt in elkaar.

Deze week met onder andere:

  • Pünktligkeit und Actualität, featuring Fela P.
  • 365 Redenen waarom u te dik bent bent
  • For Your Consideration
  • Luisteren naar de Radio

Maar ook met muziek van bijvoorbeeld: Fela Kuti, Low, Vadou Game, Raymond Scott & Eva Lazurus

MAANDAG 20 september 20:00

Herhaling:

  • Dinsdag en Woensdag 10:00 – 11:00
  • Vrijdag en Zaterdag 20:00 – 21:00

AKABoem en de dark side

Net als de maan heeft uw State of Mind een donkere kant waar we liever gaan weet van hebben. Want wat groeit daar? Schimmels? Bacteriën? Zoogdieren zonder ogen?  Of is het er een kale bedoening, woest en ledig. Waar de wind vrij spel heeft en verstuivingen eerder regel dan uitzondering zijn? Wie weet het? Wie zal het zeggen. Luister en oordeel zelf.

Deze week met onder andere: Ian Pooly, Dark Sky, DarkSide, O/Y, Web Web, Arutani

DINSDAG 21 en DONDERDAG 23 september om 20:00 en 23:00

Deel deze pagina