Trombones, paperclips & schuiftrompetten

Soms wil je de dingen voor je uit schuiven. Soms ook niet. Dan denk je eerder: ik zou het liever voor me uitschuiven. Een ladder bijvoorbeeld. Of een antenne. De eettafel, omdat je fijne gasten verwacht. Het schrijven van een nieuwsbrief omdat afleiding dreigt, zin ontbreekt, andere plichten roepen of een combinatie daarvan.

Maar Proper Radio verzaakt niet. Proper Radio heeft plichtsbesef, wikt, weegt, worstelt, komt boven en plant vooruit.

Deze week met onder andere:

  • Weet je wie er ook dood is
  • Pünktligkeit und Actualität, featuring Fela P. – Master of Arts/Martial of Arts
  • 365 Redenen waarom u te dik bent bent
  • For Your Consideration
  • Luisteren naar de Radio

Maar ook met muziek van bijvoorbeeld:

Emilíana Torrini, Tina Turner, Thievery Corporation, Kamaal Williams en Nolan Porter

MAANDAG 13 september 20:00

Herhaling:

  • Dinsdag en Woensdag 10:00 – 11:00
  • Vrijdag en Zaterdag 20:00 – 21:00

AKABoem en de onomkeerbare liefde

Ja, de liefde. Die ongrijpbare abstractie die zovelen in de greep houdt. Het eindeloze, vergeefse smachten, hunkeren en dwepen. Het streven naar versmelten, verglijden, verzuchten. Is dat niet wat een ieder drijft? Het drijft in ieder geval uw State of Mind Provider en dat heeft hij samengebald in 2 shows: Irreversible en Tomber Amoureuse

Met onder andere: Pete Philly, Arts the Beatdoctor, Junkie XL, Superpitcher, Tiefe Wasser Berlin, Lemongrass

DINSDAG 14 en DONDERDAG 16 september om 20:00 en 23:00

Wat is er gebeurd met Proper Sr. & Neel?

Zij contempleren en laten zich inspireren. Van Proper Sr. weten we dat hij intussen in Ault zit. Dus dat is op weg naar huis. Neel was alweer in het land om te repeteren voor optredens tijdens Valtifest, maar dat festival werd dus #gemute. Wat onzin is, want daar is geen reden mee toe. Wij zijn gevaccineerd en zitten klaar voor de whoring 20s. Maar voordat het zover is, moeten we het nog even doen met de herhalingen.

Deel deze pagina

Scroll naar boven