Proper Radio is Abba-vrij

Proper Radio is gegarandeerd Abba-vrij, want hoewel Proper Radio altijd bereid is de Maximaal Consciëntieuze Interpretatie op een muziekstuk los te laten – dat wil zeggen: al hoor je het er misschien niet aan af, de artiest heeft echt alles gegeven om zijn liedje voor het voetlicht te brengen – maken wij voor Abba graag een uitzondering. Abba, die over het paard getilde songfestival-act die in onze jeugd menig Toppop-uitzending verpestte. Abba, wiens muzikale oorwurmen zich zo klemvast in je hoofd nestelden dat je je hoofd het liefst met een scherpe bijl wilde bewerken. Abba, de Zweedse leeghoofdige non-act wiens muziek net zo hol klinkt als de avatars die ze nu als hologram op ‘tournee’ sturen.

Om dit te omzeilen heeft Proper Radio zich teruggetrokken in Huy, vanwaar wij een Belgische uitzending verzorgen. 

Met onder andere: Black Blood, Salif Keita, Dennis Chambers, Daniela Spector en Radiohead.

En ook nog:

  • Misverstanden in de muziek
  • 365 redenen waarom u te dik bent
  • For your consideration
  • Houd het boek omhoog
  • Kruis & Kruin

MAANDAG 6 september 20:00

Herhaling:

  • Dinsdag en Woensdag 10:00 – 11:00
  • Vrijdag en Zaterdag 20:00 – 21:00

AKABoem reorganiseert

Uw State of Mind Provider heeft besloten het helemaal anders aan te pakken. Zijn LP’s heeft hij meegegegeven aan de opkoper uit Volendam en zijn cd’s naar de stort gebracht. Want in zijn Droom zag hij het Starchild. En het Starchild zei hem “AKA-Boem, jij moet het helemaal anders aanpakken. En aldus geschiedde. Oude rommel overboord, en met een geheel nieuwe setup, komt uw State of Mind Provider tot ons. En Professor P. zag dat het goed was.

Met onder andere: Nick Kahim, Los Suruba, Afterlife, Islandman, Andrew Wasylyk en Mala

Luisteren dus:

DINSDAG en DONDERDAG om 20:00 en 23:00

Deel deze pagina

Scroll naar boven