Michael is Dead – S0133

Op de keper beschouwd is de broek een fremdkörper in de geschiedenis van de mode. Ga maar na: de oude egyptenaren droegen geen broek. De romeinen hadden de broek niet aan en de grieken ook al niet. Dus vanwaar opeens die broek? Daarom houdt Professor P een warm pleidooi voor de rok ten behoeve van de Moderne Man, daartoe gaat het draaiboek overboord maar dat is nog niet alles, want in deze uitzending wordt ook het verband tussen Kool & The Gang, The Police en Yes ontrafelt. En ook nog met allerhande wetenswaardigheden over de pijp van Maarten Luther en de dood van Michael Jackson.

Waarin Professor P een warm pleidooi houdt voor de rok ten behoeve van de Moderne Man, het draaiboek overboord gaat, het verband tussen Kool & The Gang, The Police en Yes wordt ontrafelt. En met allerhande wetenswaardigheden over de pijp van Maarten Luther en de dood van Michael Jackson.

Deel deze pagina