Lay Down #S03E01

Waarin Fela P. kennismaakt met Hannelore van Kinsbergen met wie The Dynamite D. nog een en ander te bespreken heeft. En er is belangrijk nieuws want Professor P heeft de familie jukebox weer teruggevonden en daarmee ook een singletjes-verzameling onschatbare waarde.

Daar zijn we weer, lieve luisteraars. We beginnen het derde jaar Proper Radio Podcast en Proper Radio zelf bestaat alweer bijna vier jaar. Dat laatste is eenvoudig te onthouden, want Proper Radio begon als De Proper Feesten tijdens de eerste coronalockdown, om alras te transformeren tot het online 24-uurs radiostation Proper Radio zodat iedereen altijd tot het gaatje kon gaan en ook daar voorbij. En op veler verzoek zijn we daarna verworden tot podcast zodat mensen de uitzendingen on demand kunnen luisteren.

Maar goed, dat was toen. Liever richten wij het vizier op de toekomst, want om met Otis Clay te spreken: The Only Way Is Up. En dus hebben we ons bij elkaar geraapt, de schoenen gepoetst en onszelf streng toegesproken. Aan de arbeid! Dauwtrappen! Punniken! Vijgen! Kwaliteit boven kwantiteit. Avant-garde. Post-postmodernisme. En je hoort gelijk wat er van komt. Deze eerste uitzending wordt gerund door Fela P. – Master of Arts, Martial of Arts. En ook onze kunstcriticaster Hannelore van Kinsebergen is van de partij. San Proper zingt mee. En The Dynamite D. en Professor P. komen ook nog even buurten.

Dat wordt weer luisteren, vrinden. En delen want samen luisteren is nu eenmaal leuker dan alleen.

Met muziek van onder andere Cinematic Orchestra, The Smile, Gabriëls, The Flamingo’s en de deze week overleden Melanie

Deel deze pagina

Scroll naar boven