Money for Nothing (S03E02)

Heb jij al een hangslot aan je teen gebonden? Een abstracte tatoeage van een Italiaanse beer op je scalp laten zetten? Een coach die je helpt je te verzoenen met de leylijnen in je vers gedolven graf? Een bil-implantaat? Richting in het leven? Kennis genomen van de waarheid? De werkelijkheid onder ogen gezien? En fortuin verdient en weer verloren? Zicht gehad op een zorgeloze toekomst? Een moord gepland? Of gepleegd? Het aangelegd met iemand op het werk of in de schoonfamilie? Zoveel gedronken dat je niet meer weet hoe je in het ziekenhuis bent beland? Hoestdrank gesnoven? Naakt door de regen gerend? Je de haren uit de kop getrokken? Ontslag genomen in een misplaatste opwelling? Tot een god gebeden en antwoord gekregen? De waarheid onder ogen gezien?

Het leven is kort, mensen! Of eigenlijk: het leven duurt eindeloos, maar er is zoveel waar je niet aan toekomt, dat je uiteindelijk toch te weinig tijd hebt. Want de ambitie is hoog, en de tijd gaat heen met braspartijen, stiekeme verliefdheden, gelummel en zinloze reflecties.

Nou, eerst maar eens luisteren naar deze nieuwe aflevering met Professor P, The Dynamite D, Hannelore van Kinsbergen en Fela P. – Master of Arts, Martial of Arts.

Waarin The Dynamite D een snor laat staan, de Professor uitlegt hoe ook uw kleinkinderen onwaarschijnlijk rijk kunnen worden dankzij het geheim van Picasso en we een gitaar van Mark Knopfler mishandelen. Verder over vampieren in Pünktlichkeit und Aktualität en de gloednieuwe rubriek Proper Radio Jukebox. Met muziek van onder andere Junior Walker, Stevie Ray Vaughan, Muddy Waters en Frank Zappa.

Deel deze pagina

Scroll naar boven