Loungin’ from Raamsdonk S02E19 / Op veler verzoek

Op veler verzoek! Op veler verzoek – and let’s put our money were your mouth is – op verzoek van onder andere Michiel, Cees, Natasja, Anna, Boaz, Fleur, Daan & Mike: meer muziek graag! Want hoe onderhoudend al dat geleuter ook is, de slappe lach en aandachtig luisteren zijn lastig tijdens het hardlopen, biljarten, souperen en dronken uitbuiken op de bank. Daarom moeten er ook Proper Radio Muziekspecials zijn, aldus voorgenoemden.

Uw wil geschiedde, want zo zijn wij bij Proper Radio. We zullen niet wekelijks een hele muziekshow voor uw in elkaar mixen, daarvoor verwijzen we graag naar de Proper Radio State of Mind Provider, AKAboem, maar we zullen wel verslag doen van onze live-shows in binnen- of buitenland, in stad of land. Op stad of land? Van stad of land. Oh well, fuck it. We beginnen met een geweldige show van afgelopen dinsdag in Raamsdonk. En verzin zelf maar of dat stad of land is

A live set from loungebar The Bottom Bare in Raamsdonk. Featuring: Nu Genea – Khruangbin – Ibibio Sound Machine – Eric Burdon and War – Marlena Shaw – Mary Jane Hooper – Lulu – The Maytals – Ticklah – Bomb The Bass ft Sinéad O’Connor – Saint Etienne – The Waterboys – Fatback Band – Groove Armada – Joel Culpepper ft Tom Misch – Wende – Amon Tobin – Om Unit

Deel deze pagina

Scroll naar boven